Ons keramiek atelier

Welkom bij ons keramiek atelier, waar meesterlijke kunstenaars werken aan prachtige producten! Maar wat maakt ons atelier zo bijzonder? Onze kunstenaars hebben namelijk niet alleen een bijzonder talent, maar hebben ook een licht verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

Maar laat je hierdoor niet misleiden, deze kunstenaars zijn echte meesters in hun vak! Met passie en toewijding werken ze aan de mooiste keramische producten, van prachtige vazen tot gedetailleerde beeldjes. Elk stuk is uniek en met de hand gemaakt, met oog voor detail en kwaliteit.

Bekijk hier onze toppers:

Meesterlijke kunstenaars

Bij ons atelier draait het niet alleen om het maken van mooie producten, maar ook om de kunstenaars zelf. We bieden een veilige en ondersteunende werkomgeving, waar onze kunstenaars zich kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen laten zien. En dat is precies wat ons atelier zo speciaal maakt.

Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau of gewoon wilt genieten van prachtige keramiek, bij ons atelier ben je aan het juiste adres. Kom gerust eens langs en maak kennis met onze meesterlijke kunstenaars en hun bijzondere producten. We zijn er trots op om hun werk te mogen presenteren!