Lunchroom in Zeist

Bij Johannes beschikt naast een meesterlijk atelier en een superleuke winkel over een bourgondisch lunchroom in Zeist. Bij ons geniet je tijdens je lunch van lokale producten die we meestal zelf maken. Ons enthousiaste personeel maakt jouw bezoek aan onze lunchroom onvergetelijk.

Wil je reserveren?

Asperge op servies

Geniet van de lekkernijen in onze lunchroom in Zeist

In onze lunchroom in Zeist is er plek voor iedereen en is er voor ieder wat lekkers. Vanwege onze focus op lokale en zelfgemaakte producten is de kans bijvoorbeeld groot dat de tomaat op jouw broodje uit onze eigen tuin komt! Onze verzameling van kwaliteitsingrediënten verwerken wij tot een divers aanbod van lunchgerechten, waaruit jij kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de ‘tosti van Johannes’ of een uitsmijter met spek voor een lekkere warme lunch. Daarnaast bieden wij ook vegetarische gerechten aan. Na de maaltijd brengen we je graag een kopje koffie of kun je nog even naborrelen onder het genot van een glaasje wijn. Er staat voor jou ongetwijfeld iets lekkers op de menukaart van onze lunchroom in Zeist! Daarnaast kun je in ons restaurant ook kiezen voor een gezellige high tea.

Reserveer je bezoek aan onze lunchroom door contact met ons op te nemen

Je bent van harte welkom in onze lunchroom in Zeist waar jij bourgondisch kunt genieten van onze lekkernijen. Hiernaast biedt Bij Johannes je meer aan dan horeca en nodigen wij jou graag uit in ons open atelier of om eens langs te komen in onze winkel. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 088 201 7710 of te mailen naar bij.johannes@abrona.nl

Houdt u onze social media in de gaten voor lopende acties!