Koffie komen drinken in Zeist

Als je koffie wilt drinken in Zeist, is Bij Johannes een geweldige keuze. Voor veel mensen is koffiedrinken een belangrijk onderdeel van de dag dat zorgt voor een oppepper of een heerlijk momentje voor jezelf. Voor een optimale ervaring moet je koffie goed worden bereid. Gelukkig zijn wij daar in ons restaurant heel goed in. Bij ons kun je een heerlijk en op ambachtelijke wijze bereid kopje koffie komen drinken in Zeist.

Wil je reserveren?

Ons brede aanbod als je koffie komt drinken in Zeist

Ons personeel zorgt ervoor dat jij een heerlijk kopje koffie kunt drinken bij ons in Zeist. Zoals echte barista’s kan ons personeel verschillende kopjes koffie voor je zetten. Kies bijvoorbeeld voor het traditionele zwarte kopje koffie of voor Italiaanse klassiekers, zoals een espresso of een latte macchiato. Verder hebben wij heerlijke speciale koffies. Kom gezellig langs in ons restaurant met terras om lekker koffie te drinken in Zeist. Wij bieden huisgemaakte appeltaart, brownies en keuze uit gebak van de week bij het kopje koffie. Natuurlijk staan wij ook klaar voor theeliefhebbers en kun je bij ons genieten van een gezellige high tea.

Vraag naar ons koffie-aanbod

Plaats een reservering door contact met ons op te nemen als jij koffie wilt drinken in het leukste restaurant van Zeist! Uiteraard kun je bij ons ook genieten van hapjes bij de koffie. Bekijk onze lunchkaart. Als je zoekt naar een actieve ervaring kom je gezellig langs in ons atelier of reserveer onze vergaderruimte. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden door te bellen naar 088 201 7710 of stuur een e-mail naar bij.johannes@abrona.nl

Houdt u onze social media in de gaten voor lopende acties!