High tea in Zeist

Wij verwelkomen jou graag voor een high tea bij ons in Zeist. De high tea is een van oorsprong Engels concept waarbij in de namiddag wordt genoten van lekkere hapjes, drankjes en thee. Tijdens de high tea bij ons in Zeist, in de omgeving van Utrecht, geniet je dan ook van alle hapjes en drankjes die je associeert met echte Engelse theetijd.

Wil je reserveren?

Geniet van heerlijke hapjes en drankjes tijdens een high tea bij ons in Zeist

Natuurlijk kun je tijdens de high tea bij ons in Zeist kiezen uit de lekkerste theeën, zoals verse muntthee, verse gemberthee en de traditionele Engelse-blend. Daarnaast kies je bij ons uit hapjes die passen bij een echte high tea. Denk bijvoorbeeld aan een ambachtelijk bereide appeltaart of de lekkerste koekjes van Zeist. Bijna alle ingrediënten voor jouw high tea zijn afkomstig van lokale producenten uit de omgeving van Utrecht of worden helemaal zelf gemaakt door onze enthousiaste medewerkers. Natuurlijk kun je in ons restaurant ook tijdens de high tea kiezen voor een kopje koffie of een van onze luxe belegde broodjes bij ons in Zeist.

Neem contact met ons op voor een high tea in de omgeving van Utrecht

Benader ons voor een high tea in de omgeving van Utrecht. Geniet van een ervaring met hapjes en drankjes in Engelse stijl. Bij Johannes biedt je ook de mogelijkheid aan om uitgebreid te lunchen of gebruik te maken van de vergaderruimte. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 088 201 7710 of te mailen naar bij.johannes@abrona.nl.  

Houdt u onze social media in de gaten voor lopende acties!