Vergaderlocatie in Zeist

Reserveer bij ons een vergaderlocatie in Zeist voor jou en je collega’s. Bij ons kun je de agendapunten van jouw onderneming doornemen en op een prettige manier werken op onze bijzondere locatie. In de vergaderruimte van Bij Johannes in Zeist vergader jij buiten de deur van je kantoor in een andere omgeving dan je gewend bent. Dat kan heel inspirerend werken, waardoor jouw collega’s en jij de meest creatieve oplossingen zullen bedenken voor de uitdagingen op kantoor.

Benieuwd naar een vergaderlocatie in Zeist?

Wij ondersteunen vakmanschap op onze vergaderlocatie in Zeist

Onze vergaderruimte in Zeist biedt ruimte aan grote groepen aan, waardoor er voor jou en je collega’s altijd plek is om onder aangename omstandigheden te vergaderen. Wij hebben een voorliefde voor vakmensen en ondersteunen je daarom graag in het succesvol uitvoeren van je werkzaamheden. Onze zaak is niet voor niets vernoemd naar vakman Johannes die vroeger bij ons aan de Montaubanstraat woonde. Terwijl jij gebruikmaakt van onze vergaderruimte in Zeist, kun je genieten van lekkere koffie om scherp te blijven of brengen wij je een van de rijk belegde broodjes die we bereiden in ons restaurant.

Bespreek de mogelijkheden voor jouw vergaderruimte in Zeist

Neem contact met ons op en reserveer onze aangename vergaderlocatie in Zeist. Terwijl jij vergadert, brengt ons enthousiaste personeel je de lekkerste hapjes en drankjes, zodat je op een prettige manier kunt werken aan jouw agendapunten. Bekijk naast onze vergaderlocatie ook eens onze cateringopties en onze leuke lunchroom in Zeist. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 088 201 7710 of door te mailen naar bij.johannes@abrona.nl

Houdt u onze social media in de gaten voor lopende acties!