Lunch in Zeist

Bij Johannes is dé plek voor een heerlijke lunch in Zeist. Op ambachtelijke wijze zorgen wij ervoor dat jij kunt genieten van de lekkerste lunchgerechten en drankjes. Wij maken gebruik van de beste lokale producten in onze gerechten, waardoor jij lekker kunt lunchen bij ons in Zeist. Tijdens je lunch word je geserveerd door ons toegewijde personeel dat er alles aan doet om jou een onvergetelijke ervaring te verzorgen. Als je lekker wilt lunchen in Zeist, ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil je reserveren?

Asperge op servies

Onze opties voor een heerlijke lunch in Zeist

Geniet tijdens je lunch bij ons in Zeist van heerlijke gerechten gemaakt van verse producten. Wij bieden voor vegetariërs hebben wij genoeg keuze. Bijna alles wat op je bord verschijnt, hebben wij helemaal zelf gemaakt. Voor jouw lunch in Zeist maken wij bijvoorbeeld frisse salades, maar ook heerlijke aspergesoep. Op onze menukaart staat voor iedereen een smakelijk gerecht. Als je lekker komt lunchen in ons restaurant in Zeist kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze lunchroom of van onze aangename stadstuin. Binnen in onze zaak vind je naast onze lunchmogelijkheden onze winkel en het atelier, waar je alles wat je ziet, kunt kopen. Ook kun je in onze lunchroom kiezen voor een gezellige high tea. Buiten in onze stadstuin in Zeist kun je lekker verzorgd lunchen, terwijl je geniet van de frisse buitenlucht en heerlijk ontspant, bijvoorbeeld onder het genot van een kopje koffie.  

Kom lekker lunchen in Zeist

Neem contact met ons op voor een reservering en lunch in onze leuke zaak in Zeist! Wij zorgen ervoor dat jij geniet van de lekkerste gerechten en drankjes. Naast lekker lunchen kun je bij ons in Zeist ook gebruikmaken van uitgebreide catering. Neem contact met ons op via 088 201 7710 of door te mailen naar bij.johannes@abrona.nl

Houdt u onze social media in de gaten voor lopende acties!