Restaurant in Zeist met terras

Geniet bij ons restaurant in Zeist van het gezellige terras. Als het goed weer is, is niets fijner dan bij ons buiten zitten en te genieten van de zon. Ons restaurant in Zeist beschikt over een ruim terras waar je lekker kunt genieten van een drankje. Ondertussen word je enthousiast geholpen door ons leuke personeel.

Wil je reserveren?

Verfrissingen en hapjes in ons restaurant in Zeist met terras

Bij Johannes is een restaurant in Zeist dat beschikt over een aangenaam terras, waar je kunt genieten van verfrissende drankjes. Het is dan ook een perfecte plek als je een paar uurtjes heerlijk wilt ontspannen. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere ice tea of ons verse sinaasappelsap. Geniet daarbij van onze borrelhapjes, zoals bitterballen of gemengde bittergarnituur. Het volledige keuze-overzicht vind je op onze menukaart. Jij wordt door ons personeel in de watten gelegd, terwijl je in ons restaurant in Zeist ontspant op het terras. Naast genieten op ons leuke terras kun je bij ons ook terecht voor verzorgde catering.

Neem contact met ons op voor een bezoekje aan ons terras

Benader ons en reserveer een plekje op ons leuke terras. Ontspan bijvoorbeeld met een lekker kopje koffie. Wist je trouwens dat je bij ons ook kunt vergaderen? Daarnaast kun je ervoor kiezen deel te nemen aan onze high tea. Voor meer informatie kun je bellen naar 088 201 7710 of mailen naar bij.johannes@abrona.nl

Houdt u onze social media in de gaten voor lopende acties!