Catering in Zeist

Bij Johannes verzorgt heerlijke catering vanuit Zeist. In ons restaurant bereiden we de lekkerste hapjes en drankjes voor jouw bijeenkomst. We maken al onze gerechten met lokale producten. Voor onze catering werken we op dezelfde wijze. Zo weet je zeker dat je bij ons kunt rekenen op een verzorgde catering van topkwaliteit. Met onze hapjes en drankjes ondersteunen wij de door jou georganiseerde bijeenkomst.

Wil je reserveren?

Asperge op servies

Geniet van onze verzorgde catering uit Zeist

Met liefde verzorgen wij de catering voor jouw feest, bijeenkomst of partij vanuit Zeist. Wij zorgen ervoor dat iedereen die geniet van de catering, uit de juiste gerechten kan kiezen. Daarom houden we rekening met mogelijke allergieën. We hebben uitgebreide beschrijvingen gemaakt, die te vinden zijn op onze speciale allergenenkaart en nemen deze graag samen met je door. Bekijk ook onze menukaart voor een oriëntatie van ons aanbod bereide hapjes en drankjes. Denk bijvoorbeeld aan de heerlijke koffie die wij op ambachtelijke wijze bereiden. Naast catering kun je bij ons in Zeist ook kiezen voor de service in ons restaurant. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld een gezellige high tea of een heerlijke lunch in onze lunchroom. Wij bieden overigens ook vegetarische gerechten aan.

Neem contact met ons op voor onze catering

Vraag ons personeel naar de mogelijkheden van onze zorgvuldig bereide catering in Zeist. Met hulp van onze lekkere hapjes en drankjes zorg jij voor een onvergetelijk feest of partij. Wij houden rekening met jouw specifieke wensen waardoor wij voor iedereen iets lekkers kunnen verzorgen. Neem contact op met ons leuke restaurant met terras. We zijn te bereiken op 088 201 7710 of per e-mail via bij.johannes@abrona.nl.

Houdt u onze social media in de gaten voor lopende acties!