Workshop in Zeist

Volg een actieve workshop in ons atelier in Zeist! Het is bij ons mogelijk om op aanvraag deel te nemen aan creatieve workshops. Vanwege onze voorliefde voor vakmanschap maken wij graag alles zelf. Zo maken wij onze eigen keramiekenproducten. We hebben veel kennis op het gebied van keramiekbewerking. Deze kennis leren we graag aan jou. Doe mee aan de leuke workshops van Bij Johannes en leer jouw eigen keramiekenkunst te maken!

Benieuwd naar onze workshops?

felicia[1]

Doe mee aan een creatieve workshop in Zeist

Wil jij graag je creativiteit testen en leren hoe je de mooiste keramieken creaties kunt maken? Dat kan in het atelier van ons restaurant tijdens een van onze workshops. Wij bieden groepen van tien mensen of meer de mogelijkheid om op aanvraag deel te nemen aan onze leuke keramieken creatiesessies. Tijdens de workshop bij ons in Zeist werken we samen naar een prachtig keramieken eindproducten waar jij super trots op zult zijn. Wij verzorgen een gezellige sessie waarin je op leuke manier leert werken met keramiek. Het is bij ons mogelijk om een workshop in Zeist te combineren met een gezellig high tea. Geniet van onze heerlijke hapjes en drankjes terwijl je lekker creatief bezig bent. Kies bijvoorbeeld voor een stimulerend kopje koffie.

Neem contact met ons op voor onze creatieve wrokshops

Neem deel aan een onvergetelijke workshop in Zeist. In groepsverband maak je de mooiste creaties van keramiek. Wij bieden nog meer mogelijkheden aan buiten onze workshops. Zo heten wij je welkom op ons gezellige terras of in onze vergaderruimte. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden door te bellen naar 088 201 7710 of een e-mail te sturen naar bij.johannes@abrona.nl.

Houdt u onze social media in de gaten voor lopende acties!